Antony officieel gepresenteerd: 'Spelen onder Ten Hag is perfect voor mij'

Antony officieel gepresenteerd: 'Spelen onder Ten Hag is perfect voor mij'

01-09-2022 10:44
85

Manchester United heeft de transfer van Antony volledig afgerond. De Braziliaan heeft een contract tot de zomer van 2027, met een optie voor nog een jaar, getekend.

Na lang getouwtrek zijn Ajax en United tot een akkoord gekomen. Antony maakt voor 94 miljoen euro, exclusief bonussen, de overgang naar Old Trafford. Op de officiële kanalen van The Red Devils laat de Braziliaan zich voor het eerst uit over zijn overgang. "Het is een ongelooflijk moment in mijn carrière om te tekenen bij een van de meest iconische clubs ter wereld."

"Spelen onder Erik ten Hag bij Ajax was perfect voor mij en mijn ontwikkeling", vervolgt Antony, die de loftrompet steekt over de Nederlandse manager. "Zijn speelstijl en manier van coachen halen het beste uit mij. Hij vertelde over zijn plannen en ambities in Manchester. Ik kijk er heel erg naar uit om hier aan de slag te gaan."

John Murtough, sportief directeur bij United, is enorm blij met de komst van Antony. "Hij is een van de meest veelbelovende talenten in Europa. Hij beschikt over het juiste profiel om te renderen in het dynamische aanvalsspel van Ten Hag."