'Kluivert in het vliegtuig op weg naar Valencia na akkoord met AS Roma'

'Kluivert in het vliegtuig op weg naar Valencia na akkoord met AS Roma'

01-09-2022 16:56
43

Valencia gaat naar alle waarschijnlijkheid aan de haal met Justin Kluivert, meldt Fabrizio Romano. De transferexpert maakt melding van een akkoord met AS Roma.

De Nederlander zal op huurbasis vertrekken bij de Italianen. In de overeenkomst tussen Valencia en AS Roma is ook een optie tot koop opgenomen. Kluivert zit op dit moment in het vliegtuig naar de Spaanse sinaasappelstad om de transfer definitief af te kunnen ronden. Met de overstap treedt hij in de voetsporen van zijn vader Patrick, die ook voor Valencia speelde. Op dit moment is Edinson Cavani de spits van de ploeg van Gennaro Gattuso. De Uruguayaanse topschutter werd onlangs transfervrij gecontracteerd.

Wedden

Meer odds

Kluivert was eerder deze transferperiode heel hard onderweg naar Fulham. De Londenaren waren bereid om 9,5 miljoen euro neer te tellen voor de buitenspeler, maar de deal ketste op het laatste moment af. Omdat hij dit seizoen nog geen minuten voor AS Roma maakte, kwam Kluivert in Engeland niet in aanmerking voor een werkvergunning. Om die reden moest Fulham de afrondende gesprekken met de Italianen staken.