Transfervrije Willems kan zo worden opgepikt: Ik sta overal voor open

Transfervrije Willems kan zo worden opgepikt: "Ik sta overal voor open"

01-09-2022 19:00
86

Greuther Fürth maakte donderdag de contractontbinding van Jetro Willems bekend. De linksback oriënteert zich nu rustig op een vervolgstap, vertelt hij in #DoneDeal de Podcast van VoetbalPrimeur.

"Het gaat goed met me. Ik ben fit en dat is het belangrijkste. We hebben besloten om het contract te ontbinden zodat ik een transfer kan maken", vertelt Willems, die sinds donderdag dus transfervrij is. "Door de degradatie had ik kunnen ontbinden of kunnen verlengen en ik had op zich willen blijven, maar in goed overleg zijn we uit elkaar gegaan."

Een terugkeer naar Nederland behoort tot de mogelijkheden van Willems, die ook zijn ogen niet sluit voor andere competities. "Alles is open. Ik ga nu terug naar Nederland voor een paar dagen en dan zien we wel welke opties er zijn. Een voorkeur? Nee, ik sta overal voor open."

"Ik heb anderhalf jaar lang niet gespeeld en daarna meerdere wedstrijden gespeeld. Nu heb ik de gehele voorbereiding mee kunnen doen en een paar wedstrijden gepakt, dus ik voel me goed. Ik heb zeker ambities, dus we zullen het zien."