Update: Voormalig Feyenoord-doelwit Gnonto maakt overstap naar Leeds United

Update: Voormalig Feyenoord-doelwit Gnonto maakt overstap naar Leeds United

02-09-2022 07:01 Laatste update: 07:06
49

De kogel is door de kerk: Wilfried Gnonto maakt de overstap van FC Zürich naar Leeds United. De spits was hard op weg naar Feyenoord, maar gaat toch naar Engeland.

Dat meldt Fabrizio Romano. Twee weken geleden waren er al verhalen dat Gnonto op weg zou zijn naar Leeds en dat blijkt te kloppen. Het is volgens Romano kogeltje rond. De transfer is nog niet aangekondigd, omdat niet alle documenten binnen zijn. Maar het gaat gebeuren: Gnonto vertrekt naar Leeds. 

Eerder deze zomer was Feyenoord druk bezig om Gnonto naar Rotterdam te halen. Naar verluidt was de club zelfs al persoonlijk rond met de spits, tot Zürich plots een hogere transfersom verlangde. Romano meldde onlangs dat Zürich tussen de vier en vijf miljoen voor Gnonto krijgt. Onduidelijk is of daar iets is veranderd.

Update: Wilfried Gnonto is in de nacht van donderdag op vrijdag gepresenteerd door Leeds United. De Italiaan komt voor een niet nader genoemd bedrag over van FC Zürich. In Engeland heeft hij een vijfjarig contract getekend. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie