Doen Salah en Martínez het weer in een derby? Check nu de fraaie odds op Unibet!

Doen Salah en Martínez het weer in een derby? Check nu de fraaie odds op Unibet!

03-09-2022 08:30 Laatste update: 10:29

ADVERTORIAL – De zomerse transferwindow zit er weer op in de topcompetities en dat betekent dat de clubs zich weer volledig op het voetbal kunnen gaan richten. Dat geldt ook voor de teams uit de Premier League, Primera División en Serie A, drie competities waar weer een aantal heerlijke potten op het programma staan. Unibet heeft een paar mooie weddenschappen voor je klaargezet!

Everton – Liverpool: beide teams scoren, Salah maakt een doelpunt en Liverpool wint (4.50)

In speelronde vijf van de Premier League staat Everton tegen Liverpool op het programma, ook wel bekend als de Merseyside Derby. Zowel de ploeg van Frank Lampard als die van Jürgen Klopp maken een moeizame seizoenstart door. The Toffees wisten nog geen wedstrijd te winnen en speelden al drie keer gelijk. Bij The Reds loopt het momenteel ook vrij stroef, zo bleek wel afgelopen woensdag. In de blessuretijd werd  nipt gewonnen van Newcastle United door een doelpunt van Fabio Carvalho.

Eén ding is alleen zeker, de Merseyside Derby is een wedstrijd op zich. De afgelopen twee wedstrijden op Goodison Park eindigden dan ook in 1-4 en 2-2. De man die bij Liverpool in beide wedstrijden wist te scoren, was Mohamed Salah. Unibet heeft hier een mooie weddenschap aan gekoppeld. Wanneer beide ploegen scoren, de Egyptenaar een doelpunt meepikt en Liverpool wint, krijg je 4.50 keer je inzet terug.

Sevilla – Barcelona: Barcelona wint en Lewandowski scoort (2.50)

Ook in de Primera División staat een topper van formaat op het programma. Sevilla ontvangt Barcelona in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Waar beide ploegen elkaar de afgelopen seizoenen niet veel ontliepen, is dat nu toch wel anders. De Andalusiërs zitten in de hoek waar de klappen vallen en staan momenteel op een vijftiende plek door veelvuldig puntenverlies tegen verschillende laagvliegers uit La Liga. Het gaf de clubleiding van Sevilla genoeg reden om zich op de laatste dagen van de transfermarkt nog te roeren. Lucas Ocampos vertrok naar Ajax en met Adnan Januzaj en Kasper Dolberg werden nog twee aanvallende versterkingen gehaald.

Voor Barça verloopt het seizoen vlekkeloos, op een schoonheidsfoutje tegen Rayo Vallecano na. Het spel van de Catalanen begint weer vormen aan te nemen van hoe we ze kennen tijdens de hoogtijdagen. Wanneer het spel vlot loopt, is het ook belangrijk dat er iemand in de punt staat die de trekker over kan halen. Met Robert Lewandowski heeft de ploeg van Xavi Hernández zo iemand in huis. De Poolse topspits maakte de afgelopen twee wedstrijden twee goals voor zijn ploeg. Neemt hij zijn ploeg tegen Sevilla weer bij de hand? Op Unibet krijg je 2.50 voor een goal van Lewandowski in combinatie met een overwinning voor Barcelona. Voor twee goals van de spits staat een odd van 5.60.

AC MilanInternazionale: beide teams scoren en Martínez maakt een goal (4.00)

Net als in Engeland, staat er ook in Italië een derby op het programma. In Milaan wordt de Derby di Milano afgewerkt, waarin AC Milan als thuisclub op het formulier staat tegen Internazionale. De laatste twee keer dat beide ploegen tegen elkaar speelden, ging Inter er overtuigend met de winst vandoor. Het werd 3-0 voor de in blauw gehulde Milanezen, die door één man bij de hand werden genomen. Lautaro Martínez was in beide affiches dé man van de wedstrijd met twee doelpunten.

Ook in het nieuwe seizoen is Martínez weer goed op schot. De Argentijn is bezig aan een interessante reeks waarin hij drie wedstrijden op rij een doelpunt wist te maken. Gaat de spits het zaterdagavond weer lukken? Op Unibet krijg je 3.10 keer je inleg voor een doelpunt van de spits.

In een derby komen altijd extra krachten vrij, en dat zal voor Milan en Inter niet anders zijn. I Rossoneri hebben iets te bewijzen na het behalen van de Scudetto in het afgelopen seizoen. Ook voor I Nerazzurri staat er een hoop op het spel. Dat beide ploegen tot scoren weten te komen, valt dan ook niet uit te sluiten. Op Unibet staat daar een odd van 1.67 op. Doe je dit in combinatie met een goal van Martínez? Dan krijg je daar 4.00 je inleg voor terug.  

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.