Vink niet kapot van PSV-defensie: 'Hij is een druktemaker en een onrustspeler'

Vink niet kapot van PSV-defensie: 'Hij is een druktemaker en een onrustspeler'

4 september - 11:50
171

Marciano Vink snapt weinig van de vele wisselingen in de defensie bij PSV. De analist van ESPN is bijzonder kritisch op André Ramalho na de 2-1 nederlaag bij FC Twente.

"Ik heb nog steeds het idee dat Ramalho niet helemaal de speler is die hij moet zijn. Voor zijn blessure vond ik hem ook al niet zo geweldig, hoor. Ik vind het meer een druktemaker en een onrustspeler. Ik ben geen fan, nee", steekt Vink van wal bij Goedemorgen Eredivisie.

"Met Jordan Teze en Armando Obispo heb je een jong centraal duo. Dat zijn twee jongens die eigenlijk ingespeeld moeten raken met elkaar", vervolgt Vink. "Als je dan Teze naar rechtsback verplaatst, denk je met Ramalho ervaring te brengen. Maar ik heb in deze wedstrijd weer gezien dat het gewoon best wel onrustig wordt. Teze zit niet lekker in de wedstrijd, Ramalho niet. En Obispo maakt ook weer fouten, die was toch weer een stukje minder. Al met al vind ik dat die achterhoede geen sterke indruk maakt door het wisselen."

Vink kijkt ook kritisch naar de keuze van Ruud van Nistelrooij om Guus Til direct na zijn aansluitingstreffer te wisselen. "Ik vond dat best wel gek. Ze zaten op dat moment goed in de wedstrijd. Ik verwachtte eerder de 2-2, en toen haalde hij Til eruit. Ik dacht meteen: laat hem nu dan staan, want misschien maakt hij nog wel gelijk. Wacht dan nog even tien minuten om te zien of ze doordrukken. Na de wissel kwam er toch weer andere energie. Dat vond ik jammer."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie