'Overmars bereidt miljoenenbod voor op veelbesproken transfertarget Bamba Dieng'

'Overmars bereidt miljoenenbod voor op veelbesproken transfertarget Bamba Dieng'

04-09-2022 13:35
91

Royal Antwerp FC bereidt een bod voor van zo’n 7 miljoen euro op Ahmadou Bamba Dieng, zo meldt L’Equipe. De naam van de Olympique Marseille-aanvaller werd deze zomer ookal in verband gebracht met een overstap naar de Premier League én OGC Nice, die transfers ketsten echter beiden op het allerlaatste moment af.

De jonge Senegalees is een veelbesproken naam in de roerige transferzomer van 2022. Zo leek Leeds United de spits afgelopen week over te nemen. Er zou volgens transferspecialist Fabrizio Romano zelfs al sprake zijn geweest van een akkoord tussen Leeds en Marseille. Op het laatste moment mengde Nice zich ook in de strijd, waarna Dieng zijn voorkeur uitsprak en plots afreisde naar de Franse havenstad voor verdere onderhandelingen. 

Bij Nice kwam hij niet door de medische keuring. Nu is de kans aanwezig dat Marc Overmars er vandoor gaat met Dieng. Het is nog onduidelijk of Marseille akkoord gaat met het bod van 7 miljoen. Mocht hij naar De Bosuil verkassen, dan krijgt Vincent Janssen er een nieuwe concurrent bij. De Nederlander scoorde tot op heden drie doelpunten in zes competieduels.