Juventus krijgt bittere pil te verwerken: Pogba alsnog onder het mes na blessure

Juventus krijgt bittere pil te verwerken: Pogba alsnog onder het mes na blessure

05-09-2022 18:59
26

Paul Pogba zal de komende tijd niet in actie komen voor Juventus. De Franse middenvelder is geblesseerd aan de meniscus in zijn rechterknie en daarvoor zal hij onder het mes moeten, meldt Sky Sport.

De keuze om Pogba te laten opereren is samen met de medische staf van Juventus gemaakt. Eerder meldde de clubleiding uit Turijn, dat een operatie niet nodig was voor de Franse superster, maar hier komen ze uiteindelijk toch van terug. Of het WK hierdoor voor Pogba ook in gevaar komt is onduidelijk, net als de periode die hij moet revalideren na de medische ingreep.

Wedden

Meer odds

Pogba trainde maandag voor het eerst sinds zijn blessure weer bij Juventus, maar dat is niet naar wens verlopen. De Fransman keerde deze zomer transfervrij terug in Turijn, nadat zijn contract bij Manchester United af was gelopen. Door de blessure speelde Pogba nog geen enkele minuut in de competitie voor zijn nieuwe werkgever. De 29-jarige middenvelder heeft nog een contract tot 2026 bij Juventus. 

Op dit moment zit Pogba ook in wat problemen in zijn privésituatie. De lange middenvelder zou afgeperst worden door jeugdvrienden en zijn broer Mathias Pogba.