Danilo staat te trappelen bij Feyenoord: 'Als jongetje droom je hiervan'

Danilo staat te trappelen bij Feyenoord: 'Als jongetje droom je hiervan'

07-09-2022 17:12
57

Feyenoord-spits Danilo heeft vertrouwen in de Europa League-wedstrijd tegen SS Lazio. Voor de Braziliaan is acteren in de tweede Europese competitie een droom die uitkomt.

In het Stadio Olimpico in Rome wacht Feyenoord het eerste affiche van het nieuwe Europese seizoen. "Spelen in de Europa League is waar je als jongetje van droomt. Het is een grote wedstrijd voor ons allemaal, we zijn enthousiast over de kans om ons te laten zien op dit niveau", zegt hij tegen de clubkanalen van Feyenoord. "Bovendien heb ik plannen om in Italië te trouwen, maar daar ben ik nu niet mee bezig. Alleen de wedstrijd telt op dit moment. Het is jammer dat we geen supporters mee hebben, je wil je doelpunten toch met hen vieren."

Wedden

Meer odds

Danilo, die de voorbije transferzomer overkwam van Ajax, beleeft een bliksemstart in Rotterdam-Zuid. "Vijf doelpunten in vijf wedstrijden is het beste begin voor een spits", stelt hij. "Natuurlijk voelde ik aan het begin van het seizoen de druk, maar die dingen gebeuren voor een reden. Ik kan trots op mezelf zijn dat ik de ploeg kan helpen met doelpunten." Tot dusver maakte Danilo al zijn goals in uitduels. "Nu wacht ik er nog op dat ik een keer scoor in De Kuip, dat moet een geweldig gevoel zijn."