Bosz woedend na verlies in Ligue 1: 'Ik had wel acht spelers kunnen wisselen'

Bosz woedend na verlies in Ligue 1: 'Ik had wel acht spelers kunnen wisselen'

08-09-2022 13:40 Laatste update: 15:07
32

Het Olympique Lyon van Peter Bosz heeft woensdag pijnlijk met 3-1 verloren van Lorient. Na afloop van de wedstrijd was Bosz niet te genieten. 

"We verdedigden erg slecht en ook aan de bal waren we dramatisch", begint Bosz aan zijn relaas tegenover L’Équipe. "Er was geen schim over van het Olympique Lyon wat ik eerder dit seizoen zag. Van tijd tot tijd waren we wel gevaarlijk, maar echt scoren lukte ons niet. Met de bal waren we al erg slecht, maar zonder de bal deden we het nog veel slechter. Ik kan niet iemand noemen die hier verantwoordelijk voor is, het was een collectieve wanprestatie."

In de rust was Bosz al laaiend over de manier waarop zijn elftal presteerde. "Ik had wel acht spelers kunnen wisselen na 45 minuten, maar daar had de scheidsrechter niet mee akkoord gegaan." Maar zorgen maakt Bosz zich nog niet over de volgende wedstrijden. "Ik ken mijn team en ik ken mijn spelers. Ik weet wat ze kunnen laten zien op het veld en dat is beter dan ik. Want deze wedstrijd was ik echt teleurgesteld, vooral in de eerste helft."

Olympique Lyon staat op dit moment op de vierde plaats in de Ligue 1. Met dertien punten uit zes wedstrijden staat het drie punten achter op koploper Paris Saint-Germain.