Ex-Eredivisiekraker in de Keuken Kampioen Divisie: odds tot wel zes keer je inzet!

Ex-Eredivisiekraker in de Keuken Kampioen Divisie: odds tot wel zes keer je inzet!

09-09-2022 15:00 Laatste update: 15:03

ADVERTORIAL – Vrijdagavond staat er voor het eerst dit seizoen een volle Keuken Kampioen Divisie-speelronde op het programma. Onder meer de duels tussen PEC Zwolle – Willem II, Jong Utrecht – Helmond Sport en Top Oss – Jong Ajax worden afgewerkt. Unibet heeft een paar leuke weddenschappen rondom deze wedstrijden!

PEC Zwolle – Willem II: beide teams scoren en PEC wint de wedstrijd (3.50)

Waar PEC tegen Willem II afgelopen seizoen nog een degradatiekraker in de Eredivisie was, treffen de twee ploegen elkaar nu in de Keuken Kampioen Divisie. De Zwollenaren staan na vijf wedstrijden nog altijd ongeslagen bovenaan, terwijl de Tilburgers zich na een moeilijke start weer langzaam aan het herpakken zijn. Voor de een verloopt het seizoen tot nu toe dus wat beter dan voor de ander, maar naar verwachting zullen de twee clubs hun spierballen willen laten zien. Op Unibet staat een mooie odd van 3.50 voor wanneer beide ploegen scoren en PEC de wedstrijd wint.

Jong FC Utrecht – Helmond Sport: Helmond Sport wint de wedstrijd (2.95)

Met Jong FC Utrecht tegen Helmond Sport staat er een strijd uit de onderste regionen op het programma. De beloftenploeg draagt momenteel de rode lantaarn in de Keuken Kampioen Divisie, terwijl de Brabanders op een zeventiende plek staan. Helmond, de club die afgelopen zomer alle ambitieuze plannen op tafel legde, verloor de eerste vier wedstrijden van het seizoen, maar won de laatste wedstrijd knap met 3-0 van Almere City. Met Tom Beugelsdijk in de verdediging lijkt het tij nu gekeerd te zijn. Op Unibet krijg je 2.95 voor een overwinning van Helmond Sport.

Top Oss – Jong Ajax: Donny Warmerdam maakt een doelpunt (6.10)

Het is een longshot, maar wel een leuke weddenschap om toch te benoemen. Donny Warmerdam speelt normaal gesproken centraal in de verdediging, maar had het afgelopen maandag tegen Heracles op zijn heupen. De Ajacied scoorde twee keer in het met 4-0 gewonnen duel met de Eredivisiedegradant. Geeft Warmerdam dit tegen Top Oss een vervolg? Op Unibet krijg je er ruim zes keer je inzet voor terug.

Een iets veiligere weddenschap voor dit duel is dat er minimaal vier doelpunten in de wedstrijd vallen. In de laatste drie duels van Jong Ajax werd er minimaal vier keer gescoord. Bij de bookmaker krijg je daar 2.12 voor.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.