'Bizarre wending: manager De Tomás deelde kopstoot uit tijdens onderhandelingen'

'Bizarre wending: manager De Tomás deelde kopstoot uit tijdens onderhandelingen'

10-09-2022 15:32
65

De transfersoap rond Raúl de Tomás heeft een nieuw en bizar hoofdstuk gekregen. De 27-jarige aanvaller ging deze zomer rollend over straat met Espanyol, omdat hij naar Rayo Vallecano wilde vertrekken. Of die club nog op hem zit te wachten, is echter zeer de vraag.

Rayo-voorzitter Martín Presa beweert dat hij eind vorige maand is aangevallen door de zaakwaarnemer van De Tomás. De gemoederen liepen hoog op tijdens de onderhandelingen. De preses zou één van de vertegenwoordigers van de Spaanse speler in het gezicht hebben geslagen. Die klap werd beantwoord met een kopstoot op de neus van Presa, die zich moest laten behandelen in het ziekenhuis. De voorzitter heeft aangifte gedaan bij de politie, melden Spaanse media en ESPN.

De Tomás, die werd opgeleid bij Real Madrid, wilde deze zomer graag terugkeren naar Rayo Vallecano. De viervoudig international speelde tussen 2017 en 2019 op huurbasis voor de club, waarvoor hij 38 keer scoorde in 66 optredens. Hij verdiende een transfer naar Benfica, maar in 2020 keerde hij bij Espanyol terug in La Liga. Hoewel De Tomás ook in Barcelona op schot was met 45 treffers in 89 duels, wilde Espanyol meewerken aan een transfer van de clubtopscorer.

De Tomás kan namelijk bepaald niet goed door één deur met trainer Diego Martínez, die geen beroep meer op hem wil doen. De onderhandelingen met Rayo Vallecano werden dus echter niet voor de transferdeadline op 1 september afgerond. Of het nu nog van een terugkeer komt, is zeer de vraag. De goaltjesdief lijkt zich de komende maanden te moeten verzoenen met een plekje op de tribune.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie