Ontlading bij Kökcü na Feyenoord-akkefietje: 'Ik heb dingen niet slim aangepakt'

Ontlading bij Kökcü na Feyenoord-akkefietje: 'Ik heb dingen niet slim aangepakt'

11-09-2022 22:21
71

Voor Orkun Kökcü had zijn treffer tegen Sparta Rotterdam extra veel waarde. De captain van Feyenoord heeft een aantal lastige dagen achter de rug, terwijl hij ook ongelukkig aan het seizoen moest beginnen.

Tegen Sparta kwam Kökcü in de vijfde minuut al tot scoren. De ontlading was vervolgens zichtbaar bij de middenvelder, die daar uitleg over geeft bij ESPN. "Het waren natuurlijk een paar redelijk moeilijke dagen na donderdag. Ik heb dingen misschien ook niet slim aangepakt, maar het is opgelost", doelt Kökcü op zijn discussie met Santiago Gimenez

Wedden

Meer odds

De Mexicaan eiste namelijk een strafschop op tegen SS Lazio, terwijl Kökcü de vaste nemer is. Toen de Turks international na afloop zijn onvrede daarover uitte, volgde er veel kritiek. "Het was dus de emotie die loskwam na mijn goal, ook na wat er van buitenaf kwam qua reacties."

Daarnaast heeft Kökcü het ook zwaar gehad door zijn ongelukkige seizoensstart. "Ik ben moeilijk begonnen met een blessure en ziekte." Nu begint hij echter steeds beter in vorm te steken.