'Het was dramatisch wat we lieten zien tegen Feyenoord, we zweefden allemaal'

'Het was dramatisch wat we lieten zien tegen Feyenoord, we zweefden allemaal'

11-09-2022 23:11
33

Sparta-captain Adil Auassar was na afloop van het treffen met Feyenoord keihard voor zijn ploeg. Auassar stelt dat hij en zijn teamgenoten voor de stadsderby misschien te veel op een roze wolk leefden.

Sparta verloor zondagavond met 3-0 van Feyenoord en Auassar draait er direct na de wedstrijd niet omheen tegenover ESPN. "Het was dramatisch: geen flair, geen duelkracht... Misschien zweefden we een beetje voor de wedstrijd, moet ik eerlijk bekennen. We hadden natuurlijk twee overwinningen op rij geboekt, tegen Go Ahead Eagles en FC Volendam. Dan denk ik dat toch het gevoel erin sloop dat we ook kans maakten tegen Feyenoord. Mooi niet dus."

"Wat er misgaat vanaf de eerste minuut? Alles", gaat Auassar verder. "We waren met zijn allen slecht, voor mijn gevoel zweefden we allemaal een beetje bij Sparta. Misschien is dit juist wel lekker voor ons. De trainer was daarin ook heel duidelijk. Ik hoop dat we met zijn allen weer met beide voetjes op de grond staan. Ik mag het wel hopen dat dat nu zo is."