'Kanté eist langer contract tijdens onderhandelingen, Chelsea wijst naar blessure'

'Kanté eist langer contract tijdens onderhandelingen, Chelsea wijst naar blessure'

12-09-2022 10:47 Laatste update: 11:37
21

Chelsea FC zit vast in de onderhandelingen met N'Golo Kanté over een eventuele contractverlenging. De 31-jarige Fransman eist een driejarig contract met optie voor een vierde jaar, maar dat zien The Blues niet zitten vanwege de leeftijd en blessuregevoeligheid van de middenvelder. 

Dat weet The Athletic te melden. Chelsea deed de speler een aanbieding van een tweejarig contract met optie voor een derde jaar, maar dat werd afgeslagen door Kanté. De middenvelder loopt na dit seizoen uit zijn contract en zowel in de Premier League als in het buitenland zitten er clubs op het vinkentouw om de Fransman in te lijven. 

Kanté werd in 2016 overgenomen van Leicester City na het waanzinnige seizoen van The Foxes, waarin de club iedereen verraste en landskampioen werd. In de jaren die daarop volgden, ontwikkelde Kanté zich tot één van de beste, zo niet de beste controlerende middenvelder ter wereld. De afgelopen tijd kampt de Fransman echter met blessures: in augustus liep Kanté zijn derde zware blessure van het jaar op, waar hij nog steeds herstellende van is.