PEC, FC Eindhoven en Roda mogen het laten zien: hoge odd voor doelpunt Vellios!

PEC, FC Eindhoven en Roda mogen het laten zien: hoge odd voor doelpunt Vellios!

12-09-2022 13:00 Laatste update: 13-09-2022 09:34

ADVERTORIAL - In de Keuken Kampioen Divisie worden maandagavond zes affiches afgewerkt en komen onder meer PEC Zwolle, FC Eindhoven en Roda JC in actie. De Blauwvingers gaan aan kop in de competitie, maar worden nauw achtervolgd door Eindhoven, Heracles Almelo en AZ. Bookmaker Unibet heeft voor deze spannende speelronde een aantal mooie bets klaarstaan die wij graag uitlichten!

Jong AZ - PEC Zwolle: Apostolos Vellios scoort (1.89)

PEC Zwolle mag zich maandagavond tegen Jong AZ testen en Apostolos Vellios zal gebrand zijn een doelpunt te maken. De Griekse spits staat al drie wedstrijden droog, maar gaf in het duel met Jong PSV wel drie assists. Met twee doelpunten en drie assists uit zes wedstrijden is Vellios waardevol voor zijn ploeg gebleken en kan PEC de voorsprong op de concurrentie vergroten als het van Jong AZ wint. Weet Vellios weer het net te vinden? Dan pak je 1.89 keer je inzet!

Almere City FC - FC Eindhoven: FC Eindhoven wint (2.60)

FC Eindhoven doet het tot dusver uitstekend in de Keuken Kampioen Divisie en staat na zes speelronden knap tweede. De ploeg van Rob Penders verloor nog niet en alleen koploper PEC kan hetzelfde zeggen. Almere City staat teleurstellend veertiende in de competitie, desondanks zijn de odds voor een overwinning voor beide ploegen nagenoeg gelijk. Een overwinning van Almere City kent een odd van 2.72, terwijl winst van FC Eindhoven op een fraaie odd van 2.60 staat. Wat ons betreft een goede bet, gezien de recente resultaten van de Eindhovenaren. 


Weddenschappen:

Roda JC - De Graafschap: drie of meer doelpunten (1.81)

Roda JC en De Graafschap zijn beide clubs die in de afgelopen jaren nog in de Eredivisie uitkwamen, maar vooral De Graafschap is flink naar beneden gezakt. Met een teleurstellende vijtiende plek zal de ploeg uit Doetinchem hopen op een stunt in Kerkrade. Roda bevindt zich op de zesde plek en is favoriet voor het onderonsje. De Graafschap kreeg al elf treffers tegen in de eerste zes wedstrijden en Roda wist negen keer te scoren. Vallen er drie of meer treffers in dit duel? Dan pak je 1.81 keer je inleg met deze odd!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.