Berghuis speelt opnieuw op Anfield: 'Teleurgesteld is een groot woord'

Berghuis speelt opnieuw op Anfield: 'Teleurgesteld is een groot woord'

13-09-2022 13:14
53

Steven Berghuis had stiekem op een andere Champions League-loting gehoopt. Ajax treft Liverpool, Rangers FC en Napoli in het Europese toernooi en op de velden van die clubs heeft stadionliefhebber Berghuis al gespeeld.

In gesprek met Ajax TV stelt Berghuis dat de Amsterdammers momenteel de juiste weg zijn ingeslagen. "Sinds de wedstrijd tegen FC Utrecht (0-2) heb ik het gevoel dat we een niveau hebben aangetikt waarvan ik denk: dat is goed", zegt hij. "Alles begint vergelijkbaar te voelen met vorig jaar, we zijn op de goed weg."

Ajax treft dinsdagavond op Anfield Liverpool. Met zijn voormalig werkgever Watford speelde Berghuis daar al eens. "Op Ibrox en bij Napoli ben ik ook al eens geweest. Van tevoren dacht ik wel: ik wil zoveel mogelijk stadions zien in mijn carrière. Of ik teleurgesteld ben over de loting? Nee, teleurgesteld is een groot woord", aldus de middenvelder. "Maar ik ben nog nooit in Camp Nou en Santiago Bernabéu geweest. Die vinkjes moeten nog wel afgetikt worden, maar het is prachtig om weer een keer naar Anfield te gaan."

Liverpool en Ajax trappen dinsdagavond om 21.00 uur af.