Voorzichtige hoop voor Feyenoord: Geertruida traint mee met groep

Voorzichtige hoop voor Feyenoord: Geertruida traint mee met groep

13-09-2022 17:18 Laatste update: 17:22
28

Feyenoord lijkt tegen Sturm Graz te mogen hopen op de aanwezigheid van Lutsharel Geertruida. Dinsdag trainde de multifunctionele mee met de groep nadat trainer Arne Slot vorige week bekendmaakte dat hij kampt met die ziekte van Pfeiffer.

Slot wist destijds nog niet hoe lang Geertruida precies aan de kant zou staan. "Dat is niet altijd te voorspellen. Maar normaal gesproken is hij er in ieder geval tot de interlandbreak niet bij", aldus de trainer in aanloop naar het duel met SS Lazio van afgelopen donderdag (4-2 nederlaag). 

Geertruida miste dat duel en was ook afgelopen zondag tegen Sparta (3-0 winst) niet van de partij. Toch lijkt hij nu dichterbij een rentree dan verwacht. Rijnmond deelde dinsdagmiddag een foto van de verdediger, die meetrainde met de groep. Of hij komende donderdag tegen Sturm Graz weer in de selectie zit, is nog onduidelijk. 

Middenvelder Sebastian Szymanski was dinsdag afwezig op het trainingsveld. De Pool raakte geblesseerd tegen Lazio en lijkt dus niet op tijd fit voor het treffen met de Oostenrijkers. De training stond ook in het teken van het afscheid van Frank Arnesen. Feyenoord maakte begin vorige week bekend dat de Deen niet meer terugkeert als Technisch Directeur.