'Jackie Groenen staat voor vertrek bij Manchester United: toptransfer in de maak'

'Jackie Groenen staat voor vertrek bij Manchester United: toptransfer in de maak'

14-09-2022 15:04
12

Jackie Groenen staat voor een droomtransfer: de middenveldster van Manchester United vertrekt naar Paris Saint-Germain. Dat melden verschillende media in Frankrijk en Engeland.

Groenen is gesignaleerd op het trainingscomplex van PSG, waar ze de technische staf en enkele toekomstige ploeggenoten ontmoette. De Franse topclub heeft een akkoord bereikt met Manchester United over de afkoopsom, terwijl Groenen haar jawoord al heeft gegeven. De contractondertekening is een kwestie van tijd.

Hoeveel PSG betaalt voor Groenen, is niet bekend. De 27-jarige Brabantse speelde sinds 2019 voor Manchester United en kwam eerder uit voor SGS Essen, Chelsea, MSV Duisburg en Eintracht Frankfurt. Ze komt in Parijs één landgenote tegen: Lieke Martens maakte deze zomer de overstap van FC Barcelona.

"Voor zover ik weet blijf ik bij Manchester United", zei Groenen vorige week nog voor de camera van ESPN. "Er was interesse en er is interesse, maar ik zit voorlopig goed op mijn plek in Manchester. Al is de transferperiode nog wel geopend."