'Fenerbahçe komt twee maanden na deal met PSV niet meer van Bruma af'

'Fenerbahçe komt twee maanden na deal met PSV niet meer van Bruma af'

14-09-2022 19:02
30

Fenerbahçe doet zijn best om van PSV-huurling Bruma af te komen, maar een transfer is nog niet van de grond gekomen. De Portugese aanvaller is aangeboden bij onder meer Maccabi Tel Aviv, maar de Israëlische club kan zijn salaris naar verluidt niet betalen.

In Turkije en Israël wordt melding gemaakt van de geruchten rond Bruma en Maccabi. Fener huurt de buitenspeler met een verplichte optie tot koop van PSV, maar na enkele maanden heeft Bruma al geen perspectief meer in Istanbul. Hij is namelijk niet ingeschreven voor de Turkse competitie, vanwege de vele buitenlandse spelers die Fenerbahçe heeft.

Wedden

Meer odds

Maccabi Tel Aviv leek een uitkomst te kunnen bieden voor Bruma, maar de transfer is voor nu afgeketst. Naar verluidt zijn de salariseisen van de international te gortig. Het zou kunnen dat de overstap naar Israël, waar de window nog open is, in de komende dagen alsnog van de grond komt.

Als Bruma nog een transfer maakt, dan zal Fenerbahçe ook een regeling moeten treffen met PSV. Het lijkt waarschijnlijk dat de Turken dan direct al de verplichte transfersom moeten neertellen voor Bruma.