Van der Vaart: 'Dan is Ajax een middelmatig elftal, dat moeten we niet vergeten'

Van der Vaart: 'Dan is Ajax een middelmatig elftal, dat moeten we niet vergeten'

14 september - 18:32
290

Rafael van der Vaart hinkt op twee gedachten na de Champions League-nederlaag van Ajax bij Liverpool. Enerzijds vindt hij het overdreven dat 'het land in brand staat' na de wedstrijd op Anfield, maar aan de andere kant had hij ook meer verwacht van veel Ajacieden.

Direct na Liverpool-Ajax deelde Van der Vaart al zijn mening over de wedstrijd. Een dag later doet hij dat in de studio van Ziggo Sport weer. "Als je Feyenoord tegen Lazio ziet (4-2, red.), schaam ik me kapot. PSV tegen Bodö Glimt (1-1, red.), dan denk ik: waar hebben we het over? En Ajax verliest met 2-1 van Liverpool en het land staat in brand. Dat is ook wel een compliment."

"Ik heb het ook zelf: het was ook niet best van Ajax", gaat Van der Vaart verder. "De spelers waarvan je iets extra's verwachtte brachten dat niet. Dan is Ajax uiteindelijk ook een middelmatig elftal, dat moeten we niet vergeten. Ik bedoel: een Kudus vind ik een geweldige speler, hij maakte ook een geweldige goal. Van Taylor verwacht ik ook heel veel, maar hij zag er gisteren uit als een onder 19-speler. Blind speelde ook niet zijn beste wedstrijd, terwijl hij altijd speelt. Dat is voor mij ook een wonder."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie