Opmerkelijk: Zahavi dreigt interlandloopbaan te beëindigen door 'slaapconflict'

16 september om 06:47

Opvallend nieuws uit Israël, waar voormalig PSV'er Eran Zahavi heeft aangegeven zijn laatste interland te hebben gespeeld. Reden: de Israëlische voetbalbond wil niet meegaan in de slaaproutine van de 35-jarige spits.

Zahavi is niet opgenomen in de definitieve selectie van Israël voor de komende interlandperiode. Het kwam als een grote verrassing in zijn vaderland, aangezien hij al jarenlang de grote ster is in Israël. Op Instagram heeft hij de reden van zijn afwezigheid gegeven. Zahavi stelt dat de bond weigert mee te denken met zijn wensen rondom zijn nachtrust.

Sinds Zahavi bij de nationale ploeg zit, slaapt hij alleen op een kamer. Voor de Israëlische bond is dit geen optie meer. Zahavi heeft naar eigen zeggen voorgesteld zijn eigen kamer te betalen, maar kreeg nul op het rekest. 'Toen ik hoorde dat ze het daar niet mee eens zijn en ze willen dat ik koste wat kost mijn kamer deel, begreep ik dat het iets persoonlijks was en er spelletjes worden gespeeld', schrijft de spits.

De topscorer aller tijden van Israël benadrukt dat hij altijd alles voor zijn land heeft gegeven. 'Helaas heeft de bond besloten me niet uit te nodigen. Dat zorgde voor een shock en maakt me verdrietig. Ik denk dat dit het einde is van mijn interlandcarrière. Het is jammer dat we misschien uit elkaar moeten gaan vanwege een beslissing die mijn professionaliteit in de weg staat. Bedankt voor het voorrecht om mijn land te dienen. Ik hou van mijn land.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eran Zahavi (@eranzahavi)