Gezondheidsproblemen binnen familie zorgen voor afwezigheid Makaay bij Rangers

Gezondheidsproblemen binnen familie zorgen voor afwezigheid Makaay bij Rangers

17-09-2022 11:11
6

Roy Makaay zal voor een korte periode niet op de bank zitten bij Rangers FC. De assistent van Giovanni van Bronckhorst is op verlof vanwege gezondheidsproblemen binnen de familiesferen.

Makaay was ook niet aanwezig bij de Champions League-wedstrijden van de Schotten tegen Ajax en Napoli. Hoe lang de Nederlander nog weg zal blijven en wat de problemen binnen zijn familie zijn is nog onduidelijk. “Roy Makaay heeft op dit moment te maken met gezondheidsproblemen in zijn familiekring. We steunen hem allemaal daarin en we hopen hem snel weer terug te zien”, vertelt een woordvoerder van Rangers tegenover BBC.

Van Bronckhorst nam bij zijn aanstelling in Schotland Makaay mee als assistent. De oud-spits was na zijn actieve loopbaan als voetballer enkel nog werkzaam bij Feyenoord als trainer van verschillende jeugdteams. Rangers is op dit moment niet in de allerbeste doen. De laatste drie wedstrijden werden alle drie met ruime cijfers verloren van Celtic, Ajax en Napoli. In die duels wisten de Schotten ook geen enkele keer te scoren. De ploeg van Van Bronckhorst staat op dit moment tweede in de Schotse competitie.