'Dit is kutmiddag, kan er niet meer van maken. Op dit moment zijn we de slechtste'

'Dit is kutmiddag, kan er niet meer van maken. Op dit moment zijn we de slechtste'

18-09-2022 22:19
18

Richairo Zivković zat er na de nederlaag tegen Go Ahead Eagles flink doorheen. De spits van FC Emmen liep voor de camera leeg en zag dat veel dingen niet lukten in Deventer. Emmen staat nu onderaan in de Eredivisie en dat is volgens Zivković terecht.

Emmen ging zondag met 2-0 onderuit bij Go Ahead, waardoor de ploeg van Dick Lukkien de nieuwe hekkensluiter van de Eredivisie is. "Dit is een kutmiddag, ik kan er niet meer van maken", is Zivković duidelijk tegenover RTV Drenthe. "Het is gewoon niet goed genoeg wat we op dit moment laten zien. We moeten echt keihard knokken. Het totaalpakket is op dit moment zwaar onvoldoende: we geven goals weg, we creëren geen kansen..."

"Het heeft met meerdere dingen te maken en daar moeten we echt een ommekeer in maken", gaat een zichtbaar teleurgestelde Zivković verder. Zelf wacht hij nog steeds op zijn eerste treffer voor Emmen. "Ik doe mijn best. Ik vind dat ik meer aanvoer nodig heb en zelf beter moet zijn. Af en toe sta ik op een eilandje."

Tot slot trekt de aanvalsleider nog een harde conclusie, voordat de interlandperiode begint voor Emmen. "Ik kan wel zeggen dat we deze wedstrijd moeten vergeten, maar tijdens de interlandperiode mogen we dat juist niet doen. Ik denk dat we de koppen bij elkaar moeten steken en kijken waar het misging. Op dit moment zijn we gewoon de slechtste, simpel zat."