Lachje van Slot kan niet op goedkeuring rekenen: 'Hij is een slechte verliezer'

19 september om 13:02

Dat Arne Slot na afloop van PSV - Feyenoord een cynisch lachje niet kon onderdrukken, kan niet op goedkeuring rekenen van Kenneth Perez en Arnold Bruggink. De ESPN-analisten vinden de trainer van de Rotterdammers een slechte verliezer.

Slot was van mening dat er voorafgaand aan de 2-1 een overtreding op Javairo Dilrosun werd gemaakt door Ibrahim Sangaré. De Ivoriaan raakte volgens hem in elk geval niet de bal. "Dan ga ik er maar vanuit dat er helemaal geen contact is geweest", zei hij cynisch. 

Perez keurt het gedrag van Slot niet goed. "Hoe graag je hem ook mag, hier heeft hij een handje van. Dat cynische als hij verloren heeft", reageert de Deen bij Dit was het Weekend op ESPN. "Ik ben daar niet echt vies van, maar als trainer ben je wel het uithangbord. Hij heeft het ook niet nodig. Maar als het tegenzit, is er altijd iets dat hem niet bevalt. Dan komt hij met dat lachje en probeert hij misschien ook journalisten te beïnvloeden om zijn kant te kiezen. Ik vind dat niet echt nodig, zeker niet bij een topclub."

"Hij is gewoon een slechte verliezer", vult Bruggink aan. "Dat kan hij vaak goed verbergen, maar in deze situaties is dat gewoon lastig."