'Ten Hag stuurt aan op meer Manchester United-transfers na het WK'

'Ten Hag stuurt aan op meer Manchester United-transfers na het WK'

20-09-2022 09:44
73

Erik ten Hag is erop gebrand de selectie van Manchester United na het WK verder te versterken. Dat meldt The Athletic. De komende dagen probeert hij de clubleiding te overtuigen om weer de portemonnee te trekken, klinkt het.

Manchester United komt op 2 oktober pas weer in actie, na de pauze die is ontstaan door het overlijden van konining Elizabeth en de interlandperiode. Nu de Premier League even niet doordendert, wil Ten Hag wil van de gelegenheid gebruikmaken om de prioriteiten voor de winterse transferperiode voor te bespreken.

Ten Hag is op zoek naar nieuwe spelers, ondanks het feit dat Manchester United sinds zijn komst ruim 240 miljoen euro spendeerde op de transfermarkt. Antony, Lisandro Martínez, Tyrell Malacia, Christian Eriksen, Casemiro en Martin Dubravka kwamen naar Old Trafford.

"We hebben veel meetings", wordt Ten Hag geciteerd door The Athletic. "We moeten de structuren in en rond de club verbeteren en in januari gaan we ook weer naar de transfermarkt kijken."

Het is nog de vraag of Ten Hag zijn zin krijgt. Eigenaar Joel Glazer, algemeen directeur Richard Arnold en sportief directeur John Murtough zijn naar verluidt meer gefocust op de zomerse transferperiode om de selectie te versterken. In de winter zijn spelers vaak duurder en United staat er al om bekend vaak te veel te betalen voor aankopen.