In de voetsporen van Rodriguez en Kane: check de outrights voor de WK-topscorer!

In de voetsporen van Rodriguez en Kane: check de outrights voor de WK-topscorer!

17-11-2022 12:00 Laatste update: 14:06

ADVERTORIAL - Het WK komt steeds dichterbij en gaat op zondag 20 november van start in Qatar. Het mondiale landentoernooi presenteert een menukaart waar de namen van vrijwel alle topspitsen op staan die gaan strijden om de topscorerstitel. In 2014 hadden we James Rodriguez en in 2018 Harry Kane, maar wie lift de gouden schoen tijdens de editie van 2022 in Qatar? Bookmaker Unibet heeft mooie outrights klaarstaan voor de titel van topscorer!

Kane kan WK-kunstje herhalen en hoge verwachtingen van Mbappé

In 2018 bracht Kane zijn Engeland met zes doelpunten naar de halve finale van het toernooi. Buiten het collectief sportieve succes van The Three Lions, leverde hem dat ook de topscorerstitel op. Buiten dat de spits van Tottenham Hotspur wel weet hoe hij velddoelpunten moet maken, faalt hij ook nauwelijks vanaf de stip. Bookmaker Unibet geeft je 10 keer je inzet wanneer Kane van alle spitsen opnieuw de meeste doelpunten maakt.

Op de tweede plaats vinden we Kylian Mbappé. De Fransman verdedigt zijn titel met Frankrijk en zal er alles aan doen om dat geluk nog eens te beproeven. Buiten dat zal de ster van Paris Saint-Germain zich willen revancheren voor het afgelopen EK, waarin hij niet tot scoren kwam en de beslissende strafschop miste tegen Zwitserland waardoor de Fransen werden uitgeschakeld. Voor een topscorerstitel van Mbappé krijg je 11 keer je inzet.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Messi versus Ronaldo: het duel tussen de absolute vedetten

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo schitteren al sinds 2006 op het mondiale eindtoernooi en schoten de afgelopen zestien jaar alle records kapot. Beide spelers zijn inmiddels echter op leeftijd en dat is momenteel meer bij de een dan bij de ander te zien. Ronaldo heeft het zichzelf onmogelijk gemaakt bij United, waar Messi aan zijn derde jeugd lijkt te zijn begonnen bij PSG. De twee odds van de wereldsterren verschillen dan ook wezenlijk van elkaar. Voor Messi is het misschien wel de laatste kans om een grote prijs te pakken met Argentinië en gaat elke ingezette euro keer twaalf wanneer hij de topscorer wordt. Voor Ronaldo krijg je met een odd van 21 een stuk meer, maar van hem is bekend dat hij vaak boven zichzelf uit stijgt tijdens grote toernooien en wedstrijden.

Overige kandidaten: Neymar, Benzema en Oranje Leeuw Memphis

Brazilië wordt gezien als de grootste kanshebber op de WK-titel in Qatar en dat elftal wordt natuurlijk voornamelijk door één iemand gedirigeerd: Neymar. De Braziliaan speelt bij zijn land vanaf de 'tien-positie' en neemt alle vrije trappen en strafschoppen. Wordt hij de topscorer? Dan levert je dat 15 keer je inzet op. Ook Ballon d’Or-winnaar Karim Benzema staat er goed op bij de bookies. Schiet hij de meeste ballen van het toernooi binnen? Dan krijg je daar 19 keer je inzet voor terug.

Hij is een verre outsider, maar ook van Oranje-vedette Memphis Depay weten we dat hij productief is wanneer hij voor zijn land speelt. De Barcelona-spits is nog herstellende van een blessure, maar als hij het in de winnaarsploeg van Van Gaal op zijn heupen krijgt, is hij niet te stoppen. Op Unibet gaat elke ingezette euro keer 25 wanneer hij met de topscorerstitel naar huis gaat.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.