Saibari mag ruiken aan echte werk: PSV’er traint mee met A-selectie Marokko

Saibari mag ruiken aan echte werk: PSV’er traint mee met A-selectie Marokko

20-09-2022 22:31
53

Ismael Saibari werd opgeroepen voor Marokko Onder 23, maar bondscoach Walid Regragui heeft hem uitgenodigd om met de A-selectie mee te trainen. De aanvaller van PSV maakte onlangs bekend dat hij zijn interlandloopbaan bij de Marokkanen zou gaan spelen.

Naast Saibari haalde Regragui ook Benjamin Bouchouari (Saint-Étienne) en Bilal El Khannouss bij de training. Of het drietal ook daadwerkelijk bij de wedstrijdselectie zal zitten is nog niet bekend. Voor nu mogen de drie jongelingen nog meetrainen met de grote jongens. Het eerste elftal van Marokko is zich op dit moment aan het voorbereiden op twee oefenwedstrijden tegen Chili (23 september) en tegen Paraguay (27 september).

Wedden

Meer odds

Saibari maakte vorige week officieel bekend dat hij zou kiezen voor een interlandcarrière bij Marokko. Hij had nog geen officiële interland gespeeld dus hij mocht ook nog voor Spanje en België uitkomen. Saibari kan dit seizoen op veel speeltijd rekenen van Ruud van Nistelrooij bij PSV. De aanvaller mocht al in elf officiële wedstrijden meedoen, daarin gaf hij een assist.

Regragui is sinds kort bondscoach bij Marokko, na het ontslag van Vahid Halilhodzic. Een van de eerste acties van de nieuwe trainer, was het terughalen van Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui bij de club. De twee ex-Ajacieden zaten lang niet bij de selectie vanwege een ruzie met Halilhodzic.