'Taylor blijft hierna nog een jaar, dan wordt het Real, Barcelona, of United'

'Taylor blijft hierna nog een jaar, dan wordt het Real, Barcelona, of United'

22-09-2022 12:03 Laatste update: 12:56
62

Aad de Mos voorspelt Kenneth Taylor een grote toekomst. Sterker nog, hij denkt dat de middenvelder van Ajax en het Nederlands elftal na het aankomende seizoen niet meer te houden is en een toptransfer gaat maken. De Mos noemt drie mogelijke clubs.

De ontwikkeling van Taylor gaat in rap tempo, zoveel is duidelijk. Alfred Schreuder heeft voor hem een basisplaats weggelegd en ook bondscoach Louis van Gaal ziet het in hem zitten. De Mos heeft hoge verwachtingen.

"Dat wordt de revelatie van Oranje op het WK", vertelt De Mos in een video van VoetbalNieuws. "Hij is het nu ook al bij Ajax, een van de beste spelers op het veld. Hij blijft hierna nog een jaar, dan wordt het FC Barcelona, Real Madrid of Manchester United. Als er twee bussen geparkeerd staan, weet hij de juiste keuzes te maken richting de spitsen of spelers in zijn omgeving."

"En hij is ook nog tweebenig. Als het elftal compact staat, hoef je ook niet bang te zijn. Hij heeft een ijzeren wil om te willen verdedigen en heeft een goede kop. Een zeer talentvolle speler."