Duels in poule des doods Nations League: mooie odds voor winst Italië

Duels in poule des doods Nations League: mooie odds voor winst Italië

23-09-2022 12:00

ADVERTORIAL - Tijdens de interlandbreak worden er een aantal mooie duels gespeeld in de Nations League. De wedstrijden in Groep C zijn daarbij het meest in het oog springend. Italië neemt het vrijdagavond namelijk op tegen Engeland en Duitsland speelt thuis tegen groepshoofd Hongarije. Unibet heeft weer een aantal mooie odds klaarstaan voor deze spannende duels!

Italië en Engeland zijn op dit moment de nummer drie en vier in Poule C. De ploeg van Gareth Southgate staat met twee punten onderaan in de groep en Italië staat daar net boven met vijf punten. De topploegen zijn erop gebrand om weer punten te pakken en daarmee dichter in de buurt van Hongarije en Duitsland te komen. Voor winst van de thuisploeg Italië ontvang je bij bookmaker Unibet een odd van 2.90, bij winst van Engeland is dit 2.65. Denk je dat het gelijkspel wordt? Dan krijg je 3.15 keer je inzet. 

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Beide teams hebben in ieder geval de doelpuntenkanonnen meegenomen om de nodige stootkracht voorin te creëren. De topspitsen die het meest in het oog springen zijn Ciro Immobile en Harry Kane. Voor een goal van de Italiaan ontvang je bij Unibet een odd van 3.45 en voor een goal van de Engelsman 2.90. Maar de man in vorm bij Engeland, is debutant Ivan Toney. De spits van Brentford zit voor het eerst bij de selectie van Southgate, maar in de Premier League staat de 26-jarige Toney al op vijf doelpunten. Denk jij dat de aanvaller scoort bij zijn debuut? Dan pak je een odd van 3.80.

Duitsland - Hongarije

De Duitsers spelen vrijdagavond om de koppositie tegen huidig groepshoofd Hongarije. De ploeg van Hansi Flick is veruit favoriet tegen de Hongaren, voor een overwinning krijg je een odd van 1.28. Als Hongarije voor de derde keer wint in deze Nations League-campagne, dan krijg je twaalf keer je inzet. Maar de Hongaren wisten tot nu toe in elke Nations League wedstrijd te scoren in Poule C en het laatste duel werd zelfs met 0-4 gewonnen van Engeland. Denk je nu dat Duitsland wel wint, maar dat beide teams wel scoren? Dan pak je een hele fraaie odd van 3.05

Heb je zoveel vertrouwen in het doorgaan van de Hongaarse stunt? Dan krijg je voor één goal van de ploeg 1.89 keer je inzet bij bookmaker Unibet. Lukt het de ploeg van trainer Marco Rossi om twee keer te scoren, dan ontvang je een odd van 6.10!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.