Koen Stam: 'Blij dat Feyenoord mijn contract open heeft willen breken'

Koen Stam: 'Blij dat Feyenoord mijn contract open heeft willen breken'

24-09-2022 08:18
25

Koen Stam, die als Head of Methodology verbonden is aan Feyenoord, heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract. Stam ligt nu tot 2024 vast in Rotterdam-Zuid.

De functie van Head of Methodology bestaat pas ruim een jaar bij Feyenoord. Hij is speciaal voor Stam gecreërd, de club is tevreden over zijn inbreng. Stam is bij Feyenoord verantwoordelijk voor de voetbalmethodiek. 

Wedden

Meer odds

"Ik ben heel blij dat Feyenoord mijn contract heeft willen openbreken en verlengen. Dat geeft ons langer de tijd en ruimte om, samen met de coaches, verder te gaan met de uitwerking en toepassing van onze voetbalvisie. Met als einddoel dat de spelintenties en spelprincipes van Feyenoord in alle lagen van de club zichtbaar zijn", zegt Stam op de clubsite van Feyenoord.

"Bij Feyenoord zijn we sinds begin 2021 bezig om onze voetbalfilosofie verder te ontwikkelen en vorm te geven. Koen begeleidt de trainers van de midden- en bovenbouw in de wijze waarop onze jeugdspelers Feyenoord-voetbal aangeleerd krijgen", aldus Head of Academy Rini Coolen.