"Er is niets officieels, we zullen zien wat er na dit seizoen gebeurt"

24 september om 12:36

Sergio Busquets weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Over de middenvelder van FC Barcelona wordt al weken gespeculeerd. Er zouden aanbiedingen liggen vanuit Amerika.

Het contract van Busquets loopt nog één seizoen door. "Ik kan je niets vertellen, want er is niets. Er is niets, ondanks de geruchten die zijn verschenen", zegt Busquets in Spaanse media. Onduidelijk is op welke geruchten hij doelt. "Er is niets officieels, we zullen zien wat er na dit seizoen gebeurt. Ik wil nu gewoon genieten."

Meerdere clubs uit de Major League Soccer hopen op de komst van Busquets, die naar eigen zeggen dus nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst. Hij is bezig aan zijn veertiende seizoen in dienst van FC Barcelona. 

Busquets focust zich op de wedstrijden van de Spaanse nationale ploeg. "Ik geniet elke wedstrijd van het nationale team. Het is een genoegen en een eer om hier te zijn en de aanvoerder te zijn. De wedstrijd tegen Zwitserland zal heel zwaar worden. We hebben vaak tegenover elkaar gestaan. Ze hebben geweldige spelers. We moeten winnen, maar het zal niet gemakkelijk zijn. We zullen trouw zijn aan onze stijl."