Advocaat en Pot krijgen uitnodiging: 'Heel netjes van Arne Slot'

Advocaat en Pot krijgen uitnodiging: 'Heel netjes van Arne Slot'

25 september - 08:13
87

Arne Slot heeft Dick Advocaat en Cor Pot uitgenodigd om een training van Feyenoord bij te wonen. Dat vertelt laatstgenoemde bij RTV Rijnmond. Slot wil aan zijn voorgangers laten zien hoe hij te werk gaat.

Pot ontkent dat hij samen met Advocaat getipt heeft om Slot aan te stellen. "Dat is absoluut niet zo, maar het was wel een hele goede zet van Arnesen." Voordat hij begon aan de klus in De Kuip, nodigde Slot zijn voorgangers wel uit. "We zijn uitgenodigd door Arne en zijn bij hem thuis geweest", aldus Pot. "We hebben hem verteld over hoe het ging, wat hij kon verwachten, over de scouting, over de spelers en eigenlijk over vanalles. Dat was een leuk gesprek."

Onlangs volgde dus een nieuwe uitnodiging van Slot. "We zijn laatst uitgenodigd om op dinsdag bij een training te gaan kijken en daarna te lunchen." Tot dusver kwam het daar niet van. "Op datzelfde moment werd Arnesen uitgenodigd en wij vonden dat podium voor hem belangrijker, omdat hij afscheid ging nemen. Toen hebben wij gezegd: We doen het een andere keer."

Pot waardeert het gebaar van Slot. "Het is gewoon uit respect naar ons toe. Dat vind ik wel heel netjes van Slot."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie