Pasveer overtuigt weer: 'Hij maakt hele goede kans om eerste keeper te worden'

Pasveer overtuigt weer: 'Hij maakt hele goede kans om eerste keeper te worden'

25-09-2022 23:10
64

Remko Pasveer maakt een 'hele goede' kans om de eerste keeper van Oranje te worden, vindt Rafael van der Vaart. De oud-international is na het duel met België nog meer overtuigd geraakt van de kwaliteiten die Pasveer heeft.

Pasveer kreeg tegen België opnieuw de kans onder de lat bij Nederland. De ervaren goalie hield ook wederom de nul. Van der Vaart is verkocht. "Dit is een ervaren vent. Ik vind echt dat hij indruk maakt", zegt hij bij de NOS. "Als je hem niet mee wil nemen naar het WK of als eerste keeper ziet, dan moest je hem niet laten spelen vandaag. Ik denk wel dat hij een hele goede kans maakt om eerste keeper te worden."

Pierre van Hooijdonk was in het verleden wat negatiever over Pasveer, maar ook hij is na afloop van de wedstrijd tegen België redelijk lovend. "Ik vond hem vandaag een hele goede indruk maken. Ik heb niks tegen Remko Pasveer, ik vind het hartstikke leuk als je op 38-jarige leeftijd je debuut maakt in het Nederlands elftal en nog een tweede wedstrijd de kans krijgt."