Ter Stegen wil niets weten van nieuw salaris: 'Geen moment om daarover te hebben'

Ter Stegen wil niets weten van nieuw salaris: 'Geen moment om daarover te hebben'

27 september - 11:23 Laatste update: 12:27
26

Marc-André ter Stegen keepte maandagavond een topwedstrijd tegen Engeland en ook bij FC Barcelona lijkt hij zijn vorm weer terug te hebben. Zijn spel bij de Catalanen viel vorig jaar wat tegen, maar nu is hij helemaal terug. Maar als hem gevraagd wordt over salarisverlagingen bij Barcelona, dan wil de Duitse doelman daar absoluut niet op ingaan.

Op meerdere momenten in de laatste jaren en ook afgelopen zomer werd door de clubleiding van Barcelona aan de spelers gevraagd om salaris in te leveren. Spelers als Gerard Piqué, Jordi Alba en Sergio Busquets stemden hiermee in, om zo de club gezond te houden. Ter Stegen werd geen enkele keer in die gesprekken meegenomen. 

Op de vraag, van Cadena SER, of ook hij werd gevraagd om salaris in te leveren wilde de Duitser niet antwoorden. "Ik ga niet vertellen wat er nu aan de hand is bij de club of waar de gesprekken over gaan. We hebben iedereen in hun beste vorm nodig voor de wedstrijden tot aan het WK. Dit is totaal niet het goede moment om over dat soort dingen te praten."

Ter Stegen is wel blij dat hij zijn vorm onder de lat weer terug heeft gevonden. "De zomer heeft me daarin heel erg geholpen. Vooral omdat ik daardoor lekker kon relaxen en mezelf kon afsluiten van alles wat er om me heen gebeurde. Soms is het belangrijk om echt helemaal niks te doen op zo’n vakantie, zodat je jezelf wat meer kan opladen. Daardoor kon ik in goede staat aan het nieuwe seizoen starten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie