Shaw kan zich vinden in reserverol achter Malacia bij Manchester United

Shaw kan zich vinden in reserverol achter Malacia bij Manchester United

27 september - 12:11
42

 Luke Shaw kan zich vinden in de reserverol die hij op dit moment vervult bij Manchester United. In de eerste twee Premier League-duels mocht hij nog starten, maar in de wedstrijden daarna stelde Erik ten Hag steevast Tyrell Malacia op. Begrijpelijk, aldus Shaw.

"Natuurlijk snap ik dat de manager keuzes moet maken", vertelt Shaw tegenover de BBC na het sensationele gelijkspel tegen Duitsland. "Toen ik in de basis stond verloren we wel en nu loopt het weer als een trein bij ons. Ik blijf nu gewoon afwachten. Het enige dat ik kan doen is het team blijven ondersteunen, hard blijven trainen en wachten op mijn beurt. Als ik met mijn hoofd omlaag ga trainen dan zal het alleen maar moeilijker worden om me in de basiself te spelen."

Maar met het oog op het aankomende WK is er niet veel tijd meer voor Shaw. Ook hij zal minuten moeten maken om kans te maken op een plekje in de Engelse selectie. "Er komen nog een hoop wedstrijden aan. Hopelijk gooit de manager onze ploeg wat om en anders zijn er nog wedstrijden in de beker en de Europa League."

Shaw begon maandagavond in de basis bij de Engelsen in de wedstrijd tegen Duitsland. De linksback begon niet sterk aan de wedstrijd, wat hem op kritiek van de fans kwam te staan. Uiteindelijk maakte hij wel in de tweede helft de 1-2 voor zijn thuisland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie