Aberdeen-coach tipt Van Gaal: 'Als hij doorgaat kan hij Oranje-plekje verdienen'

Aberdeen-coach tipt Van Gaal: 'Als hij doorgaat kan hij Oranje-plekje verdienen'

27 september - 18:17
89

Aberdeen-manager Jim Goodwin wil graag nog een keeper tippen aan bondscoach Louis van Gaal voor de Oranje-selectie. Goodwin ziet in Kelle Roos namelijk ook een doelman voor het Nederlands elftal.

Het is geen geheim dat Van Gaal en keeperstrainer Frans Hoek de laatste tijd veel experimenteren met doelmannen in Oranje. Zo liet de bondscoach keepers als Remko Pasveer, Andries Noppert en Kjell Scherpen al debuteren in de selectie. Als het aan Goodwin ligt, komt er binnenkort nog een extra naam op dat lijstje te staan.

"Als Kelle Roos op deze manier blijft presteren en wij weer terug kunnen in Europa, dan kan hij zijn plekje gaan verdienen in het Nederlands elftal", stelt de oefenmeester van Aberdeen in gesprek met Schotse media. "Je weet het maar nooit, hij zou wel als derde of vierde keeper kunnen fungeren."

Van Gaal liet eerder al doorschemeren dat hij graag vier keepers mee wil nemen naar het WK in Qatar. Roos is dit seizoen een vaste waarde bij Aberdeen, dat teleurstellend zevende staat in de Schotse competitie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie