Feyenoord-spits Gimenez kijkt stiekem vooruit: 'Droomde zelfs dat ik zou scoren'

Feyenoord-spits Gimenez kijkt stiekem vooruit: 'Droomde zelfs dat ik zou scoren'

27 september - 20:31
50

Santiago Gimenez is er veel aan gelegen om goed te presteren bij Feyenoord in de komende weken. De spits maakt namelijk serieus kans op een plekje in de WK-selectie van Mexico en dat is iets waar hij van droomt.

Gimenez bereidt zich momenteel met Mexico voor op een oefenduel met Colombia, in aanloop naar het WK. De Feyenoorder maakt dus een serieuze kans op een plekje in de definitieve selectie. "Ik droom er al van sinds in een klein kind was", zegt hij tegen El Universal.

"Ik heb zelfs al gedroomd dat ik een doelpunt zou maken op het WK. Maar ik vecht eerst nog voor een positie, een plaats in de selectie. Die concurrentiestrijd maakt onze groep ook hechter. Daarom steun ik al mijn ploeggenoten volledig."

Toch droomt Gimenez stiekem al van het een goal maken in Qatar. "Dat zou magisch zijn. Ik herinner me het WK in 2010 nog, toen was Mexico erg goed en leefde het hele land mee. Het hele land hoopte met de ploeg mee en steunde het elftal. Zo'n WK wil ik opnieuw laten plaatsvinden, maar nu als onderdeel van de ploeg." Mexico zit op het WK in een poule met Polen, Argentinië en Saoedi-Arabië.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie