Ultee wist dat hij ontslagen zou worden na Instagram-post Fortuna Sittard

Ultee wist dat hij ontslagen zou worden na Instagram-post Fortuna Sittard

29 september - 22:48
51

Toen Sjors Ultee na de wedstrijd van Fortuna Sittard tegen SC Cambuur op Instagram keek, wist hij genoeg. De club kondigde voor de hele week besloten trainingen aan. Daardoor wist Ultee dat hij ontslagen zou worden.

Dat vertelt Ultee bij Langs de Lijn en Omstreken, een radioprogramma van de NOS. Hij lag al langere tijd onder vuur en voelde de druk steeds meer toenemen. "Toen ik de volgende dag op de club kwam, had ik een gesprek met de technische leiding. Die dachten dat ik had besloten om de trainingen besloten te houden. Maar na een belletje kwamen ze erachter dat dit niet het geval was en iemand anders binnen de club dit besloten had", vertelt Ultee.

"Ik merkte dat de gesprekken anders verliepen. De verschillen van inzicht in gesprekken werden steeds groter", vertelt Ultee over de steeds groter wordende druk. Burak Yilmaz was volgens hem niet de reden van zijn ontslag. "Mensen die heel goed zijn, hebben altijd wel iets bijzonders. Maar als het spannend is, staan ze wel op. Mensen zeggen wel eens: niemand is groter dan de club. Maar hij is misschien wel groter dan de club", zegt Ultee, die Yilmaz tegelijkertijd ook 'bescheiden' en 'supersociaal' noemt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie