El Khayati treedt in de voetsporen van Nesta en Materazzi bij nieuwe club

El Khayati treedt in de voetsporen van Nesta en Materazzi bij nieuwe club

30 september - 13:49
15

De transfervrije Nasser El Khayati heeft een nieuwe club gevonden. De 33-jarige middenvelder gaat aan de slag bij Chennaiyin FC, de nummer acht van India. De club maakte in het verleden furore door onder andere Alessandro Nesta en Marco Materazzi aan de club te binden.

El Khayati was sinds zijn vertrek bij Willem II transfervrij. De middenvelder speelde voor zijn avontuur in Tilburg bij Qatar SC, ADO Den Haag en Queens Park Rangers. Vooral in zijn tijd bij ADO was El Khayati een ware smaakmaker in de Eredivisie. De 33-jarige routinier gaat het nu dus proberen op het hoogste niveau in India. In totaal is El Khayati al veertien jaar actief in het profvoetbal.

"Ik heb er enorm veel zin in en ik ben blij dat ik bij Chennaiyin FC mag aansluiten", vertelt El Khayati op de website van zijn nieuwe club. "Ik kan niet wachten om mijn teamgenoten te ontmoeten en te beginnen aan dit nieuwe avontuur. Ik hoop dat we een mooi seizoen hebben hier en daar ga ik mijn uiterste best voor doen."

Bij de club uit India treedt El Khayati in de voetsporen van een aantal Italiaanse grootheden in het voetbal. Zo speelde in 2015 Nesta een jaartje bij de club en was Materazzi van 2014 tot 2016 coach van Chennaiyin FC. Ook de Nederlandse Gregory Nelson speelde voor de club uit India.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie