Jansen kijkt tevreden toe bij AZ: Hij heeft zich helemaal in de blubber gewerkt

Jansen kijkt tevreden toe bij AZ: "Hij heeft zich helemaal in de blubber gewerkt"

30 september - 16:22
22

Pascal Jansen heeft in de afgelopen week moeten dealen met erg goed en erg slecht nieuws. Zo keert Jesper Karlsson tegen FC Groningen weer terug in de wedstrijdselectie, maar is Bruno Martins Indi voor langere tijd uitgeschakeld met een blessure.

Karlsson speelde dit seizoen nog geen wedstrijd door een pittige blessure. De Zweed is echter weer fit en maakt zijn rentree in de wedstrijdselectie. "Ik heb hem van dichtbij ook gevolgd op de momenten dat hij weer hier was", zegt trainer Jansen tegen de clubkanalen. "Hij heeft zich helemaal in de blubber gewerkt. Ik wil ook een groot compliment geven aan het medisch team, dat het heel nauwkeurig heeft aangepakt. Jesper is heel hongerig en gretig om de ploeg te versterken."

Martins Indi is juist geblesseerd geraakt, waardoor hij zijn laatste wedstrijd van 2022 al gespeeld heeft. De verdediger kan het WK daardoor ook vergeten. "Bruno is één van onze meest ervaren spelers en kent de fijne kneepjes van coaching", laat Jansen later optekenen door het Algemeen Dagblad. "Hij heeft ook de status binnen onze selectie en staat bovenaan in de hiërarchie. We hebben besloten om samen de koppen bij elkaar te steken en te kijken hoe hij bij het elftal betrokken kan blijven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie