Idrissi op zijn plek onder Slot: 'Hij toont interesse, is attent en intelligent'

Idrissi op zijn plek onder Slot: 'Hij toont interesse, is attent en intelligent'

01-10-2022 12:42 Laatste update: 13:43
18

Oussama Idrissi is helemaal op zijn plek bij Feyenoord. De aanvaller, die in de jeugd ook al bij de Rotterdammers speelde, is blij om weer te spelen onder trainer Arne Slot.

De oud-speler van onder meer FC Groningen en Ajax wordt dit seizoen gehuurd van Sevilla en was de afgelopen weken belangrijk met treffers tegen Sturm Graz en PSV. "Het bevalt heel goed. Ik voel me thuis hier. Ik ken de competitie en ik ken de club omdat ik uit de jeugd kom. Ook ben ik bekend met de manier van spelen, omdat ik de trainer ken", aldus Idrissi in een interview op de clubkanalen.

Idrissi en Slot werkten in het verleden al samen bij AZ, daar bouwde de aanvaller een goede band op met de oefenmeester. "Het is prettig om met hem te werken. Hij kan heel goed luisteren en heeft oog voor details. Jongens die iets meemaken, daar toont hij interesse in. Hij is attent, intelligent en kan op een goed niveau gesprekken voeren. Dat maakt hem een prettig mens."

Zondag kan Idrissi zijn goede vorm een vervolg geven. Dan staat voor Feyenoord het uitduel met NEC op het programma. De aftrap van die wedstrijd is om 14.30 uur.