Lage positie Vitesse doet Streuer pijn: 'Het kan ook zo de verkeerde kant opgaan'

Lage positie Vitesse doet Streuer pijn: 'Het kan ook zo de verkeerde kant opgaan'

1 oktober - 14:17
59

De slechte seizoensstart van Vitesse doet pijn bij Jan Streuer. De technisch directeur van FC Twente werkte in het verleden liefst zeventien jaar bij Vitesse, en maakt zich zorgen over de sportieve resultaten van de Arnhemmers. 

Twente en Vitesse kruisen zaterdagavond in De Grolsch Veste de degens. Een bijzonder affiche voor Streuer, die ondanks zijn verleden in Arnhem gewoon hoopt dat de punten in Enschede blijven. "We hebben al onnodig wat punten laten liggen, dus we kunnen ons in zo’n duel als dit eigenlijk geen puntverlies permitteren. En hoewel ik veel met Vitesse heb, voel ik als jongen van de streek toch iets meer voor Twente", aldus Streuer in gesprek met de NOS

Toch is de matige seizoensstart van Vitesse, dat dit seizoen pas één keer won, aangekomen bij de oud-speler van onder meer FC Twente en FC Utrecht. "Natuurlijk doet de huidige sportieve situatie me dan wel wat. Ik heb er een groot deel van mijn leven rondgelopen. Ze moeten echt oppassen. Als het onder Philip Cocu omslaat, kunnen ze zo weer aanhaken bij de subtop. Maar als het nog even tegen blijft zitten, kan het ook zo de verkeerde kant opgaan."

Het duel tussen de huidige nummer 4 en 14 van de Eredivisie begint om 21.00 uur. Bij winst komt Twente voorlopig op een gelijk aantal punten met Feyenoord. De Rotterdammers gaan zondag op bezoek bij NEC.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie