Bel Hassani: 'Als je met mijn kwaliteiten niet speelt, doe je jezelf te kort'

Bel Hassani: 'Als je met mijn kwaliteiten niet speelt, doe je jezelf te kort'

03-10-2022 07:42 Laatste update: 08:55
8

Iliass Bel Hassani is sterk begonnen aan het seizoen. De aanvallende middenvelder van RKC Waalwijk keek afgelopen zomer eens goed in de spiegel en besloot uit een ander vaatje te gaan tappen. Met vier treffers in de Eredivisie betaalt dat zich voorlopig uit. 

Bel Hassani was zondag in het duel met Sparta (2-2) opnieuw trefzeker. Het opvallend hoge rendement van de linkspoot, die vorig seizoen in Waalwijk niet verzekerd was van een basisplaats, komt niet uit de lucht vallen. "Ik ben in de zomer goed bij mezelf te rade gegaan. Met alle respect voor RKC, maar als je met mijn kwaliteiten bij zo'n club niet speelt, doe je jezelf te kort. Behalve de mensen bij RKC geloofde niemand meer in mij", aldus Bel Hassani in gesprek met De Telegraaf.

De creatieveling hoopt zich dit seizoen in de kijker te spelen bij een club uit Qatar of Dubai, plekken waar hij in het verleden bij respectievelijk Al-Wakrah SC en Ajman Club al eens speelde. Aan zijn mentaliteit zal het voorlopig in ieder geval niet liggen. "Met revanchegevoelens ben ik aan het seizoen begonnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie