Barça zonder De Jong en Memphis naar Milaan voor Champions League-clash

Barça zonder De Jong en Memphis naar Milaan voor Champions League-clash

3 oktober - 10:12
11

Frenkie de Jong en Memphis Depay moeten ook de Champions League-clash van FC Barcelona met Internazionale aan zich voorbij laten gaan. De Nederlanders ontbreken in de wedstrijdselectie van de Catalanen voor het bezoek aan Milaan.

Zowel De Jong als Memphis hield een spierblessure over aan de interlandperiode met het Nederlands elftal. De middenvelder en de aanvaller moesten zich laten wisselen in het Nations League-duel met Polen, waarna ze de ontmoeting met België misten.

Ook Barça kon afgelopen weekeinde niet over het Oranje-duo beschikken. Ze bleven aan de kant in het La Liga-duel met Real Mallorca (0-1 winst). De Jong en Memphis zijn nu dus ook niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Inter, al lijkt een rentree van met name de ex-Ajacied wel dichtbij. Hij onderging zondag de nodige testen om te zien of hij mee kon doen tegen de Italianen, maar besloten is om geen risico te nemen.

Barcelona, dat door puntenverlies van Real Madrid aan kop gaat in Spanje, moet het ook nog stellen zonder Jules Koundé, Ronald Araújo en Héctor Bellerín.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie