'Reijnders speler van de week, dat Timber kwaliteiten heeft straalt ervan af'

'Reijnders speler van de week, dat Timber kwaliteiten heeft straalt ervan af'

3 oktober - 10:54
13

Romano Denneboom kiest Tijjani Reijnders als zijn Speler van de Week na de 1-4 zege van AZ bij FC Groningen. Hij vormt een middenveld met Quinten Timber (Feyenoord) en Ramiz Zerrouki (FC Twente).

"Tijjani Reijnders van AZ is mijn beste speler van de week. Hij speelt al tijden echt heel sterk en heeft zich ontwikkeld tot één van de bepalende spelers bij AZ, de huidige koploper", vertelt Denneboom in De Telegraaf. "Tegen FC Groningen was hij bij drie goals betrokken en vooral zijn assist op de derde van Kerkez, tussendoor in de diepte, was een fijne. Ook Jordy Clasie speelde sterk. Daar zal hij in zijn rug veel aan hebben op het veld."

Denneboom neemt Clasie echter niet op in zijn Elftal van de Week. Hij geeft de voorkeur aan Quinten Timber en Ramiz Zerrouki. "Quinten Timber van Feyenoord is heel sterk in zijn snelle, korte passing, waarmee je als ploeg snel vooruit kunt voetballen. Hij straalt ook zoveel vertrouwen uit, al zorgt dat er wel voor dat hij soms iets te veel risico neemt of verrast kan worden. Dat hij kwaliteiten heeft, straalt ervan af", vertelt de voormalig rechtsbuiten.

Volgens Denneboom haalt Zerrouki 'gewoon een heel hoog niveau' bij FC Twente. "Ik vind het knap dat hij snel de knop heeft omgezet na het mislopen van zijn transfer naar Feyenoord. Hij heeft een heel goede techniek en is een mooie en sierlijke voetballer om naar te kijken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie