Cruciale duels Ajax, PSV, Feyenoord en AZ: nu met 25% Profit Boost!

Cruciale duels Ajax, PSV, Feyenoord en AZ: nu met 25% Profit Boost!

3 oktober - 14:30 Laatste update: 14:50
0

ADVERTORIAL - Er staat weer een week vol Europees voetbal voor de deur na de interlandbreak. Ajax treft Napoli dinsdag, Chelsea vecht het woensdag uit tegen AC Milan en PSV, Feyenoord en AZ zijn donderdag ook van de partij. Bookmaker Unibet heeft een fraaie Profit Boost klaarstaan voor alle Europese wedstrijden waarmee je 25% meer winst kan pakken! Wij leggen graag uit hoe de boost werkt. 

De boost is voor iedereen beschikbaar en geldt niet alleen voor nieuwe spelers. De actie van Unibet geldt voor wedstrijden van alle Europese competities (Champions League, Europa League en de Conference League) die deze week tot en met donderdag worden gespeeld. 

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Hoe werkt de boost? 

Ga naar de website van Unibet en plaats twee bets in de BetBuilder (zie foto). Nadat je deze bets hebt geplaatst, verschijnt de optie '25% Profit Boost'. Vink deze optie aan en plaats je bet. Na het aanvinken van deze boost wordt je mogelijke winst 25% hoger! Let op: de boost-optie verschijnt alleen als je wedcombo in aanmerking komt voor de boost. De maximale inzet voor de Profit Boost is maar liefst €150! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s