Schreuder erkent: 'Mijn belangrijkste wedstrijd als trainer van Ajax'

4 oktober om 20:48

Alfred Schreuder erkent dat het duel met SSC Napoli de allerbelangrijkste tot nu toe is sinds hij trainer is van Ajax. De Amsterdammers móeten winnen om de Champions League-kansen in leven te houden.

Ajax verloor van Liverpool, waardoor het tegen Napoli zomaar erop of eronder kan zijn "Mijn belangrijkste wedstrijd? Van Ajax zeker de belangrijkste, niet uit mijn carrière, maar dit is wel een hele belangrijke. We bereiden ons rustig voor, bekijken de beelden en moeten het dan loslaten. Het werk is gedaan, de jongens weten wat ze moeten doen. We moeten intensiteit tonen tegen zo'n goede ploeg", zegt Schreuder bij RTL7.

"De jongens willen laten zien dat ze in de Champions League horen. Je doet wat je moet doen en voor de rest moet je het loslaten. Ik maak me er niet druk om. Twijfel? Nee, niet over de elf spelers. Ik ben tevreden over hoe ze het in kunnen vullen."

"Ik heb vanaf het begin gezegd dat Napoli heel sterk is, zoals we hebben kunnen zien. Ze staan niet voor niets bovenaan, maar mij willen graag winnen", zegt Schreuder.