Núñez doet opmerkelijke uitspraak: 'Versta geen woord van wat hij zegt'

Núñez doet opmerkelijke uitspraak: 'Versta geen woord van wat hij zegt'

05-10-2022 12:45 Laatste update: 13:12
50

Mega-aankoop Darwin Núñez beleeft geen gedroomde start bij LiverpoolHij scoorde pas twee keer en heeft moeite om zich aan te passen in Engeland. De taalbarrière speelt een rol, laat hij weten aan ESPN Vivo.

Liverpool-manager Jürgen Klopp zette de Uruguyaan dinsdagavond naast Diogo Jota tijdens de 2-0 overwinning op Rangers FC. Núñez was scherp, maar zag meerdere schoten gered worden door keeper Allan McGregor. Dat het nog niet echt wil vlotten op Anfield, kan volgens hem niet los worden gezien van de taalbarrière. Zo heeft Núñez moeite met accent van Klopp als de Duitse manager Engels spreekt.

"Eerlijk gezegd versta ik geen woord van wat hij zegt als hij aan het praten is", zegt hij. "Natuurlijk vraag ik mijn teamgenoten om erachter te komen wat hij zei, maar ik denk dat hij heel duidelijk is over zijn speelstijl." Núñez is tot nu toe slechts aan twee Premier League-wedstrijden begonnen, omdat hij drie wedstrijden geschorst werd voor zijn rode kaart tegen Crystal Palace, na een kopstoot op Joachim Andersen. Liverpool zit in dezelfde Champions League-groep als Ajax en staat op de tweede plaats met zes punten. Napoli staat eerste.