Boosted odds voor de Champions League: Neres, Messi en Aubameyang kanshebbers

Boosted odds voor de Champions League: Neres, Messi en Aubameyang kanshebbers

05-10-2022 14:00 Laatste update: 14:36

ADVERTORIAL - Na het debacle van Ajax dinsdagavond in de Champions League, gaan nu andere Europese grootmachten proberen om wel de winst te pakken. Onder andere Paris Saint-Germain, Chelsea en AC Milan mogen aan de slag woensdagavond. Bookmaker Unibet heeft voor verschillende wedstrijden mooie boosted odds klaarstaan, waardoor jouw winst nog hoger kan worden.

Benfica - Paris Saint-Germain: Lionel Messi scoort het eerste doelpunt (7.50)

In groep H neemt de nummer 1 (PSG) het op tegen de nummer 2 in de groep (Benfica). De Parijzenaren zijn net als de Portugezen nog ongeslagen in de poule met Juventus en Maccabi Haifa en ook in de Franse competitie verloor PSG nog niet. Daarnaast is het sterrentrio voorin bij de ploeg van Cristophe Galtier op schot. Naast veel doelpunten voor Kylian Mbappé en Neymar maakte ook Lionel Messi al zeven goals in alle competities. In de laatste Champions League-wedstrijd maakte hij het eerste doelpunt voor PSG, denk je dat de Argentijn ook het eerste doelpunt maakt in de wedstrijd tegen Benfica? Dan word je odd geboost van 6.75 naar 7.50!

Benfica - Paris Saint-Germain: David Neres scoort (4.50)

Naast de alleenheerschappij van PSG in de Ligue 1, doet ook Benfica het erg goed in de Portugese competitie. Roger Schmidt heeft in zijn eerste jaar bij de club zijn team aardig op de rit en heeft ook nog niet verloren dit seizoen. Één van de smaakmakers dit seizoen? Dat is David Neres. De Braziliaan die lange tijd voor Ajax speelde brengt een frisse wind in de ploeg van Schmidt en lijkt dé man voor de individuele actie bij de Portugezen. Denk je dat Neres tegen de supersterren uit Parijs ook kan schitteren met een goal? Dan word je odd verhoogd van 4.10 naar 4.50

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet! 

Chelsea - AC Milan: Pierre-Emerick Aubameyang scoort het eerste doelpunt (6.00)

Chelsea is absoluut niet goed begonnen aan het Champions League-seizoen. Na de nederlaag tegen Dinamo Zagreb moest trainer Thomas Tuchel het veld ruimen en zijn opvolger Graham Potter kwam een speelronde later maar tot een gelijkspel tegen RB Salzburg. In de derde speelronde wacht een thuiswedstrijd tegen groepshoofd AC Milan. De Milanezen pakten wel een overwinning tegen Dinamo Zagreb, maar speelden ook gelijk tegen Salzburg. Chelsea heeft zich in de winter wel versterkt met een nieuwe spits, Pierre-Emerick Aubameyang. De Gabonees is berucht vanwege het maken van doelpunten en kan zijn oude ploeg woensdagavond pijn doen. Denk je dat Aubameyang het eerste doelpunt maakt tegen AC Milan? Dan stijgt je odd van 5.60 naar 6.00.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.